SÂMBĂTĂ 25 MAI 2024

Descriere

“Family Run” cursa în echipă de 2-5 membrii, se va desfășura pe o distanță de aproximativ 1km.

Contribuția de participare 50 lei/participant este destinată să sprijine proiectul "Tratamente la domiciliul copiilor cu cancer” al Asociației Dăruiește Aripi.

Asociația, împreună cu personal medical specializat merge acasă la copiii cu cancer din Dobrogea si Muntenia. Prin deplasarea echipelor medicale la domiciliu, micii pacienți nu mai sunt nevoiți să facă nenumărate drumuri la spital, unele chiar de sute de kilometri, pentru a-și urma tratamentul.

În cei 6 ani de când se desfășoară acest proiect, s-au parcurs peste 150,000 de km către casele copiilor cu cancer însumând peste 1800 de vizite, complet gratuite pentru acești copii.

În 2024, proiectul de tratamente la domiciliu se va extinde și către pacienții internați în alte două centre de oncologie din București.

Fii și tu parte din acest proiect ! Aleargă și ajută-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu cancer!

ÎNSCRIERE FAMILY RUN

Inscriere curse:

− se fac doar online pe siteul competitiei: www.maratonulnisipului.ro pana cel tarziu in data de 19.05.2024 sau pana la completarea numarului maxim de locuri 500 participanti. In ziua competitiei NU se vor face inscrieri in zona de start.

− Informatii bancare: Asociatia Sportiva SANASPORT Constanta Adresa: Constanta, Str Ion Alexandrescu Nr. 22A CUI/CIF: 31314950, Banca:CEC BANK, AG. DELFINARIU Constanta, IBAN: RO42 CECE CT10 30RO N121 7688 Detalii plata: „Inregistrare M.N. 2023 – Family Run / Campionii Scolii– nume participant”

− ATENTIE: Nu se poate achita taxa in numerar la sediul agentiilor si sucursalelor CEC BANK conform politicii interne a bancii!

PARTICIPANȚI FAMILY RUN

Echipa mixta de alergatori 2-5 membrii - minim 1 adult si 1 copil – aprox 1km 

Prin organizarea curselor “Campionii Școlii” și “Family Run”, în cadrul Maratonului Nisipului, ne dorim să construim o punte solidă pentru viitorii noștri atleți, să dezvoltăm o comunitate sportivă puternică la Constanța, dar sa si incurajam schimbarea de mentalitati fata de tratamentul copiilor cu boli grave.

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA PUR SI SIMPLU!

KIT DE PARTICIPARE

  • Tricou oficial
  • Medalie finisher
  • Poză personalizată în baza numărului de concurs oferită de partenerul nostru tradițional POSEIDON
  • Apa plata alcalina AZUGA si pachet dulciuri la terminarea cursei din partea AUCHAN
  • Materiale promoționale din partea sponsorilor

PREZENTARE MARATON

Alte informații

Punctele de hidratare și alimentare de pe traseu  le găsești în următoarele arii:

  • Zona de start / finish plaja ZOOMBEACH

La finalul cursei te vei putea rehidrata  si reface nivelul de energie cu :

Apa plata alcalina AZUGA – singura apa din Romania care a obtinut 2 medalii de aur la concursul international de bauturi din Londra organizat de British Bottling Institute si o medalie de aur obtinuta la concursul International "Des Eaux Gourmet" organizat de AVPA (Agence pour la Valorisation des Produits Agrigoles)

Pachet dulciuri pus la dispozitie de catre AUCHAN

Nu uita să mai citești o dată regulamentul curselor competiționale Maratonul Nisipului!

STATISTICI FAMILY RUN

SPONSORI OFICIALI

SPONSOR PRINCIPAL

SPONSORI OFICIALI