SÂMBĂTĂ 29 APRILIE 2023

PROGRAM FAMILY RUN

Cursa “Family Run” cursa in echipa de 2-5 membrii care se va desfășura pe distanța de aproximativ 1km si a carei contributie de participare de 40 lei/participant este destinata sa sprijine proiectul "Circuitul Încrederii și Speranței” prin care, echipe mixte ale Asociației “Dăruiește Aripi” și personalul medical specializat al secției de onco-hematologie pediatrică de la Constanța. 

Asociația Dăruiește Aripi luptă pentru viața copiilor cu cancer și alte afecțiuni grave. De patru ani, Asociația merge acasă la copiii cu cancer din Constanța, București și 8 județe învecinate, pentru îngrijiri medicale. Astfel micuții pacienți rămân cât mai mult alături de cei dragi, fără să mai petreacă ore întregi la spital.

Ridicare kit participare:

− joi 27.04 - vineri 28.04.2023 – Vivo! Constanta Sopping Center – Food court  Bd, Aurel Valicu nr 220– intre orele 10:00-21:00

Festivitate de premiere

va avea loc la scena ZOOM BEACH  incepand cu ora 13:00

29 aprilie 2023, ora 11:00Startul se va da  din dreptul plajii ZOOM BEACH in echipe 2-5 membrii - minim 1 adult si 1 copil – aprox 1km 

ÎNSCRIERE FAMILY RUN

Inscriere curse:

− se fac doar online pe siteul competitiei: www.maratonulnisipului.ro pana cel tarziu in data de 28.04.2023 sau pana la completarea numarului maxim de locuri 300 participanti. In ziua competitiei NU se vor face inscrieri in zona de start.

− Informatii bancare: Asociatia Sportiva SANASPORT Constanta Adresa: Constanta, Str Ion Alexandrescu Nr. 22A CUI/CIF: 31314950, Banca:CEC BANK, AG. DELFINARIU Constanta, IBAN: RO42 CECE CT10 30RO N121 7688 Detalii plata: „Inregistrare M.N. 2023 – Family Run / Campionii Scolii– nume participant”

− ATENTIE: Nu se poate achita taxa in numerar la sediul agentiilor si sucursalelor CEC BANK conform politicii interne a bancii!

PARTICIPANȚI FAMILY RUN

Echipa mixta de alergatori 2-5 membrii - minim 1 adult si 1 copil – aprox 1km 

Prin organizarea curselor “Campionii Școlii” și “Family Run”, în cadrul Maratonului Nisipului, ne dorim să construim o punte solidă pentru viitorii noștri atleți, să dezvoltăm o comunitate sportivă puternică la Constanța, dar sa si incurajam schimbarea de mentalitati fata de tratamentul copiilor cu boli grave.

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA PUR SI SIMPLU!

KIT DE PARTICIPARE

  • Tricou oficial
  • Medalie finisher
  • Poză personalizată în baza numărului de concurs oferită de partenerul nostru tradițional POSEIDON
  • Apa plata alcalina AZUGA si pachet dulciuri la terminarea cursei din partea AUCHAN
  • Materiale promoționale din partea sponsorilor

PREZENTARE MARATON

Alte informații

Punctele de hidratare și alimentare de pe traseu  le găsești în următoarele arii:

  • Zona de start / finish plaja ZOOMBEACH

La finalul cursei te vei putea rehidrata  si reface nivelul de energie cu :

Apa plata alcalina AZUGA – singura apa din Romania care a obtinut 2 medalii de aur la concursul international de bauturi din Londra organizat de British Bottling Institute si o medalie de aur obtinuta la concursul International "Des Eaux Gourmet" organizat de AVPA (Agence pour la Valorisation des Produits Agrigoles)

Pachet dulciuri pus la dispozitie de catre AUCHAN

Nu uita să mai citești o dată regulamentul curselor competiționale Maratonul Nisipului!

STATISTICI FAMILY RUN

SPONSORI OFICIALI