„Alergarea mi-a dat curajul de a începe, hotărârea de a continua să încerc și spiritul copilăresc de a mă distra pe parcurs. Alergați des și alergați mult, dar niciodată nu vă pierdeți bucuria de a alerga.” –  Julie Isphording, alergatoare olimpică. 

De 10 ani la malul Marii Negre, Asociatia Sportiva SANASPORT Constanta, impreuna cu partenerii si sponsorii nostri, fac posibila organizarea singurului maraton din Europa de SE care se desfasoara integral pe nisip – Maratonul Nisipului.

Impreuna rasturnam prejudecati si descoperim posibilitati infinite ale potentialului uman la aceasta editie a 9-a  #RUNEXPERIENCE!

Pe data de 26 mai 2024, peste 2500 de persoane se vor alina la start: fie ca vor alerga o cursa populara de 5 km, fie chiar proba „regina” maratonul de 42km, cu totii vom pune suflet si vom sustine relansarea sportului scolar prin cursa copiilor „Campionii Scolii” si vom schimba mentailtati prin cursa „Family Run” sustinand proiectul derulat de Asociatia Daruieste Aripi pentru tratarea la domiciliu a copiilor bolnavi de cancer.

Speram sa beneficiem de deschidere si sustinere din partea ta in acest proiect sportiv-social, asa ca allege una dintre cursele de mai jos si vino la start pe plaja ZOOM BEACH din Constanta sa strigam impreuna:

 

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA PUR SI SIMPLU!

ORGANIZATORI COMPETITIE

SPONSOR PRINCIPAL

SPONSORI

PARTENERI

PARTENERI INSTITUTIONALI