Maratonul Nisipului, unul dintre primele maratoane din Europa care se desfăşoară integral pe nisip, va avea loc pe 21 mai, pe plaja NeverSea din Constanţa. Până la ora actuală, peste 800 de sportivi din România şi Republica Moldova s-au înscris la inedita cursă de la malul Mării Negre şi alte câteva sute de constănţeni şi-au anunţat deja prezenţa pentru a-şi susţine favoriţii.

Participanţii sunt aşteptaţi să ridice kit-urile de concurs din centru comercial Vivo! Constanţa (zona de food court), bd. Aurel Vlaicu nr. 220, în zilele de joi (19 mai) şi vineri (20 mai), în intervalul orar 10,00-21,00.

Puteți ridica numărul de concurs în funcție de cursa pentru care te-ai înscris:

𝐆𝐚𝐥𝐛𝐞𝐧: Maraton 001 -075

𝐑𝐨𝐬̦𝐮: Semimararton 2001 – 2240

𝐀𝐥𝐛𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮: Cros 10 km 1001-1300

𝐕𝐞𝐫𝐝𝐞: Cros 5 km – 5001 – 5200

𝐑𝐨𝐳: Campionii Școlii 7001 – 7300

“Maratonul Nisipului, care se adresează atât alergătorilor amatori, cât şi sportivilor de performanţă, conţine patru probe competitive (maraton, semimaraton, cursa de 10 km şi de 5 km) şi două curse populare – crosul Family Run şi Campionii Şcolii, care au menirea de a-i aduce mai aproape de sport, atât pe părinţi, cât mai ales pe copiii acestora şi de a lupta împotriva cancerului prin asigurarea de tratamente medicale la domiciliu pentru copii din judeţul Constanţa – proiectul social iniţiat de către Asociaţia Dăruieşte Aripi“, a transmis Asociaţia Sportivă “SanaSport”. Înscrierile la Maratonul Nisipului 2022 se pot face pe www.maratonulnisipului.ro.

Startul se va da de pe plaja Neversea unde zona de relaxare a beach-barului te așteaptă atât înainte de cursă, pentru a te energiza cu o cafea, cât și după, pentru a te relaxa pe un șezlong!

Dacă vei veni cu autoturismul personal, îți recomandăm să parchezi în parcarea dinainte de a intra pe plaja Modern – zona portului turistic Constanța (parcarea este cu plată, având tariful zonei 0).

Accesul pietonal spre plajă se poate face dinspre portul turistic Tomis, de sus de pe coastă, pe scări dinspre Restaurantul Zorile (capătul Str. Mihai Eminescu), blocul Creion (Intersecție Str. Mircea cel Bătrân cu Bld. Ferdinand) sau fostul Hotel Ibis (str. Mircea cel Bătrân)!

𝐎𝐑𝐀 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓:

𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟎:𝟎𝟎 – 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧 𝟒𝟐 𝐤𝐦, 𝐬̦𝐚𝐬𝐞 𝐛𝐮𝐜𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐒𝐞𝐦𝐢𝐦𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧, 𝟐𝟏 𝐤𝐦, 𝟑 𝐛𝐮𝐜𝐥𝐞!

𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟎:𝟎𝟎 – 𝐂𝐫𝐨𝐬 𝟏𝟎 𝐤𝐦, 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐛𝐮𝐜𝐥𝐞, 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐚 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐥𝐚𝐫𝐚̆ 𝟓 𝐊𝐌, 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐛𝐮𝐜𝐥𝐚̆ 𝐝𝐞 𝟓 𝐤𝐦!

C𝐮𝐫𝐬𝐚 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐑𝐮𝐧 este programată 𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚, 𝐩𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐣𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐚 (𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐍𝐞𝐯𝐞𝐫𝐬𝐞𝐚) 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏.𝟎𝟎.

𝐓𝐨𝐭̦𝐢 𝐛𝐚𝐧𝐢𝐢 𝐬𝐭𝐫𝐚̂𝐧𝐬̦𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐚𝐱𝐚 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐝𝐨𝐦𝐢𝐜𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐧𝐜𝐞𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐛𝐨𝐥𝐢 𝐠𝐫𝐚𝐯𝐞. De ce e important programul de tratamente la domiciliu? Pentru că, deși Ionuț ar fi trebuit să facă astăzi un drum de 4 ore până la spital pentru o procedură medicală pe care o face săptămânal: citostatice și recoltare analize.

Din cauza bolii lui atât limbajul cât și mersul îi sunt afectate, deci i-ar fi fost extrem de greu să facă aceste drumuri. Dar el a putut rămâne acasă astăzi și echipa medicală a mers la el, i s-au făcut toate procedurile și totul a durat doar 20 minute, fără stres suplimentar pentru pacient și in condiții de siguranță și confort.

𝐂𝐮𝐦 𝐭𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐢 𝐢𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞:

când: 𝟐𝟏 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏.𝟎𝟎

unde: 𝐩𝐥𝐚𝐣𝐚 𝐍𝐞𝐯𝐞𝐫𝐬𝐞𝐚, 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐚

înscrieri: online, scanând codul QR sau la standul din Vivo, pe 19 și 20 mai.

 

No comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *