După doi ani de pandemie, Constanța dă #ReStart evenimentelor sportive de masă. În data de 21 mai 2022, pe plaja NeverSea din Constanța, va avea loc a VII-a ediție a Maratonului Nisipului, cea mai mare competiţie de anduranţă din Europa desfășurată integral pe nisip.

Evenimentul sportiv internațional este organizat de Asociația Sportivă “SanaSport” , în parteneriat cu Primăria Constanța, Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Maratonul Nisipului, care se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță, conține patru probe competitive (maraton, semimaraton, cursa de 10km și de 5 km) și două curse populare – crosul Family Run și Campionii Școlii, care au menirea de a-i aduce mai aproape de sport, atât pe părinți, cât mai ales pe copiii acestora și de a lupta împotriva cancerului prin asigurarea de tratamente medicale la domiciliu pentru copii din județul Constanța – proiectul social inițiat de către Asociația „Dăruiește Aripi”.

Sursa: https://www.ordineazilei.ro/maratonul-nisipului-2022/

No comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *